Dorpsstraat 63
Lunteren
tel 0318-486007

StretchTop.nl

StretchTop Waterbed Armada

 

Armada is het nieuwe type van Stretchtop. 

Het is mogelijk om te kiezen uit veel kleuren omranding en achterwanden. In onze showroom in Lunteren en Huizen hebben wij verschillende opstellingen staan.

 

U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een spiegelplint (i.p.v. zwart) te kopen. Dit geeft een wat luchtiger geheel, omdat het lijkt of uw vloer doorloopt.

 

De watermatras die met u meeleeft.

4D-Comfort matrassen passen zich aan elke situatie aan. Door het uniek matrasconcept ondersteunt dit systeem perfect elke welving van uw lichaam, in welke positie u ook ligt of zit. Hierbij zijn lichaamsmaten geheel onbelangrijk. Het matrasoppervlak vormt zich immers automatisch naar uw lichaamshouding, alsof het voor u op maat gemaakt werd.

Ook als een van de partners zit en de andere ligt, vormt dit waterbed een doorlopend, gezellig matrasoppervlak. Dit in tegenstelling tot dezelfde situatie in een bedsysteem met verstelbare bedbodems, waar dan het contact met de partner volledig wordt verbroken of waar uw 2 (duo) watermatrassen heeft.

De kortste weg naar het comfort van uw dromen.

STRETCHTOP waterbedden worden slechts na bestelling, precies volgens uw wensen vervaardigd door geschoolde vaklieden en vervolgens snel bij u geleverd. Alle dure tussenstappen worden uitgeschakeld, zodat u zeker kan zijn van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Deze werkwijze biedt u tevens de garantie dat uw waterbed gloednieuw is en niet reeds lange tijd ergens in voorraad lag.